Вуделго увоз-извоз
ул. Перо Наков бб
П. Фах 155
1000 Скопје
Р. Македонија
тел. + 389 2 258 0065
тел. + 389 2 258 0069
факс. + 389 2 258 0070

 

 

Во програмот за перење и сушење, машини за садови, фрижидери, вградни апарати, како и мали кујнски апарати партнер е најголемиот Европски производител на апарати за домаќинство - Германскиот гигант SIEMENS.

Превземете го најновиот каталог!

(.PDF 2MB)

 

Проверете го нашиот голем избор на ФРИЖИДЕРИ  

од патетата на SIEMENS (повеќе...)

 

Проверете го нашиот голем избор на МАЛИ АПАРАТИ  

од патетата на SIEMENS (повеќе...)

 

Проверете го нашиот голем избор на МАШИНИ ЗА ПЕРЕЊЕ И СУШЕЊЕ АЛИШТА  

од патетата на SIEMENS (повеќе...)

 

Проверете го нашиот голем избор на ВГРАДНИ ШПОРЕТИ (РЕРНИ И РИНГЛИ) 

од патетата на SIEMENS (повеќе...)

 

 

Проверете го нашиот голем избор на МАШИНИ ЗА ПЕРЕЊЕ НА САДОВИ  

од патетата на SIEMENS (повеќе...)

Проверете го нашиот голем избор на МИКРОВАЛНИ  

од патетата на SIEMENS (повеќе...)

 

Проверете го нашиот голем избор на АСПИРАТОРИ  

од патетата на SIEMENS (повеќе...)

 

  2005 ВУДЕЛГО доо Скопје. Сите права задржани. design: FG